Продажна мрежа

Të nderuar përdorues,

Rrjeti i markave Shell i vajrave dhe lubrifikantëve të motorit mund të gjendet në hartën interaktive më poshtë. Së pari zgjidhni një nga opsionet e ofruara në lidhje me programet e makinave dhe motoçikletave ose të transportit. Pas kësaj, në kutinë e kërkimit, futni rajonin për të cilin jeni të interesuar. Më pas do ta shihni hartën interaktive me pika të shitjes të shënuara për programin e zgjedhur dhe do të mund të klikoni në njërën nga opsionet e ofruara për të arritur qëllimin e kërkuar më shpejt dhe më lehtë.
Disa nga opsionet e ofruara janë:
Telefononi
Navigimi
Adresa, emaili i kontaktit
Nëse keni pyetje shtesë, mund të na kontaktoni përmes formularit të kontaktit