SHELL HELIX BRAND

portfolio icon

Патнички програм

Производството на патнички возила започна во 1876 година кога Др. OTTO го патентираше својот производ, мотор со четири удари со внатрешно согорување.

Дознај повеќе
shipping and delivery icon

Транспорт

Shell Rimula во својот асортиман поседува лубриканти за сите делови на возилата, вклучувајќи ги Shell Spirax маслата за менувачи и диференцијали, Shell Spirax ATF за автоматски менувачи и Shell Gadus мастите.

Дознај повеќе
settings-icon

Индустрија

Shell со својата понуда на производи кои се високо квалитетни и со исклучителни технички карактеристики, кои се произведуваат по најсовремена технологија, им овозможуваат на клиентите непречено водење на нивните бизниси со смалување на нивните трошоци.

Дознај повеќе

Претставништвото на ОРБИКО во Македонија повеќе од 13 години нуди висококвалитетни услуги во доменот на дистрибуција, логистика како и бренд менаџмент за интернационални и домашни реномирани брендови од различни индустрии и бизнис области како што се FMCG, селективна козметика, нега и убавина, играчки, текстилни производи и др.

Наши долгогодишни партнери се меѓународни и домашни компании со кои заеднички се стремиме да градиме долготрајни, но пред сè квалитетни односи поради што сите овие компании нам ни ги доверија своите најпрепознатливи брендови.

Орбико е вистинскиот избор кој најдобро ги исполнува потребите на нашите бизнис партнери со разновидна понуда на продукти, услуги, флексибилност и локална експертиза.

logo
logo
logo
logo

Најнови вести

Шел (Shell) во Македонија

Корал фјуелс ДООЕЛ Скопје, како подружница на Корал (Coral S.A.),…

Дознај повеќе

ЈАГЛЕРОД НЕУТРАЛНИ РЕШЕНИЈА ЗА НАШИТЕ КУПУВАЧИ

Shell, во чекор со трендовите, постави цел да стане енергетска…

Дознај повеќе

Shell е сè уште најголем снабдувач на моторни масла и масти!

Royal Dutch Shell остана најголемиот снабдувач на лубриканти во светот…

Дознај повеќе

GTL технологија

GTL технологија Shell-овата GTL (Gas to Liquid) технологија го претвора…

Дознај повеќе

Liquefied Natural Gas (LNG)

Многу луѓе кои имаат потреба од енергија се наоѓаат далеку…

Дознај повеќе

Shell Helix Ultra со Pure Plus технологија

Денешните моторни возила имаат потреба од моторно масло кое ќе…

Дознај повеќе

Препораки од најдобрите

Ferrari – Технички Парнер Соработката на Shell со Enzo Ferrari…

Дознај повеќе

DYNAMIC PROTECTION PLUS TECHNOLOGY

Shell Rimula синтетичките1 моторни масла се развиени со Dynamic Protection…

Дознај повеќе

Чувајте се и нека Ви бидат чисти патиштата

Свесни за состојбата со која се соочува целиот свет, предизвикана…

Дознај повеќе