ПРОДУКТИ

Aeroshell oil W 15W50

Опис на продуктот

Уникатна мешавина на високо квалитетно минерално масло и повеќе од 50%  синтетичка јаглеводородна база и дополнително во составот содржи адитиви. Оваа семи-синтетичка мешавина овозможува широка употреба во голем број на апликации и најразлични работни услови. Адитивите кои ги содржи овозможуваат одлична заштита од оксидација, абење и корозија одржувајќи моротот чист. Спецификации и одобрувања: U.S: Approved SAE J-1899 Grade Multigrade; British:Approved SAE J-1899 Grade Multigrade; NATO Code:0-162 Obsolete; Joint Service Designation: OMD-162; Textron Lycoming: 301F Service Bulletins 446C and 471, Service Instruction 14909A; Continental: MHS 24A, SIL 99-2; Pratt &Whitney: Service Bulletin 1183-S; FAA:Airworthiness Directive 80-04-03 R2.

0,946

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ