ПРОДУКТИ

Shell Advance SX 2

Опис на продуктот

Високо квалитетно минерално моторно масло за 2-тактни мотори. API TC ; JASO FB ; ISO-L-EGB

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ