ПРОДУКТИ

Rimula R6 M 10W-40

Опис на продуктот

Потполно синтетичко моторно масло кое овозможува висока заштита на моторот, продолжени интервали за промена, заштита од саѓи, абење, заштита од создавање на наслаги на моторот и ја намалува потрошувачката на гориво. Прикладно за Euro 4, 5 мотори без DPF . Спецификации: ACEA E4, E7; API CF ; Cummins CES 20072; Deutz DQC IV-10; ги задоволува потребите на Iveco T3 E4; MAN 3277; MB одобрување 228.5;Mack EO-M Plus Volvo VDS-3; MTU категорија 3; Renualt trucks RXD

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ