ПРОДУКТИ

Shell Spirax S4 TXM

Опис на продуктот

Премиум SAE 10W-30 мултифункционално тракторско трансмисионо и хидраулично масло. Премиум “универзално тракторско трансмисионо масло” (UTTO) создадено за употреба во трансмисии, хидраулични системи, сопирачки и останати помошни системи во земјоделските трактори и теренски машини.Shell Spirax S4 TXM е признаен од водечките компании за земјоделски машини и подобен за употреба во повеќето модерни машини. Спецификации: Allison C-4; Case New Holland MAT-3525, M2C-134 A-D, FNHA-2-C.201.00; John Deere JDM-J20C; Massey-Ferguson M1143, M1145; Volvo WB 101, Transmission oil 97303:015; ZF TE-ML 03E, 05F, 06D, 06K, 06M, 06N, 06R, 17E, 21F; Caterpillar TO-2; Komatsu, Dana-Spicer; Clark;Case: MS 1207, 1209 i 1210; API: GL-4, SAE J 306 85W

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ