ПРОДУКТИ

Shell Spirax S2 A 85W-140

Опис на продуктот

Високо квалитетно масло за диференцијали. Shell Spirax S2 A 85W-140 маслото е наменето за подмачкување на бројни типови на диференцијали кои работат во тешки услови. Спецификации: API GL-5

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ