ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra 5W-40

Опис на продуктот

Потполно синтетичко масло. Овозможува продолжување на работниот век на моторот и го заштитува од абење при тешки услови на возење или градско возење. Ја намалува потрошувачката на гориво. Наменето за бензин, дизел и мотори на плин; прикладено е и за биодизел и бензин/етанол мотори. Спецификации: API SN/CF; ACEA A3/B3, A3/B4; MB одобрување 229.3; VW 502.00/505.00; Renault RN0700, RN0710. Ги исполнува барањата за Fiat 9.55535-N2 и 9.55535-M2

1L | 4L | 55L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ