ПРОДУКТИ

Gadus S2 V100 3

Опис на продуктот

Повеќенамеска маст со висок перформанс,која содржи литиум хидроскистеарат засилена со адитиви кои пружаат заштита од оксидација, абење и ‘рѓосување. Погодна е за употреба и при ниски температури. Температурен интервал на користење: од -20 °C до 130°C.

18

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ