ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra Professional AT-L 5W-30

Опис на продуктот

Потполно синтетичко моторно масло создадено да ги задоволи барањата на производителите на моторни возила со високи перформанси вклучуваќи го FIAT и моторите кои ја имаат спецификацијата ACEA C2. Наменето за бензин и дизел моторите на Fiat со спецификација 9.55535-S1. Посебно е наменето за euro 5 Fiat дизел моторите со DPF филтер. Спецификации: ACEA C2; Fiat 9.55535-S1; IVECO 18-1811 SC1

1L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ