ПРОДУКТИ

Shell Spirax S3 AX 80W-90

Опис на продуктот

Високо квалитетно масло за тешко оптеретени диференцијали. Shell Spirax S3 AX 80W-90 e масло за диференцијали со високи перформанси, за средни и тешки работни оптоварувања на патнички и теренски возила. Спецификации: Mercedes Benz:235.6; ZF TE-ML: 07A, 16C, 17B, 19B, 21A; API:GL-5; US Military MIL-L-2105D; Mercedes-Benz 235.0; MAN 342 Tip M2

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ