ПРОДУКТИ

Shell Refrigeration Oil S4 FR-F 32,46,68

Опис на продуктот

Синтетичко масло за разладни компресори кое содржи полиол естер базен флуид. Формулирано да овозможи високи перформанси на системот на ладење во однос на одржување на чистотата и заштита со создавање на наслаги и талози. Создаден е за употреба во разладни системи кои користат R134а и други HFC разладувачи. Спецификации и одобрувања: DIN 51503 KD.

20

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ