ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra Professional AF-L 5W-30

Опис на продуктот

Создадено да ги задоволи потребите на поедини мотори со високи перформанси, вклучувајќи ги Ford, Jaguar и Mazda, односно моторите кои ја имаат спецификацијата ACEA C1; Shell и Ford имаат одлична соработка на локално ниво во многу држави, а во Индија и САД Shell е главен добавувач за моторно масло на возилата на Ford. Спецификации: ACEA A5/B5 Ford WSS-M2C934-B; Jaguar и Land Rover STJLR.03.5005

1L | 5L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ