ПРОДУКТИ

Shell Helix HX7 10W-40

Опис на продуктот

Моторно масло на синтетичка основа – овозможува одржување на чистотата и економичноста на моторот. Го продолжува работниот век на моторот заштитувајќи го од абење во секојдневните услови на возење. Наменето за бензин, дизел и мотори на плин; прикладно и за биодизел и бензин/етанол мотори. Спецификации: API:SN/CF; ACEA A3/B3,A3/B4, JASO SG+, MB одобрување 229.3; VW 502.00/505.00; Renault RN 0700,0710, ги исполнува потребите за Fiat 9.55535-G2

1L | 4L | 55L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ