ПРОДУКТИ

Shell Spirax S2 A 80W-90

Опис на продуктот

Висококвалитетно масло за диференцијали. Shell Spirax S2 A 80W-90 маслото е наменето за подмачкување на бројни типови диференцијали

1L | 20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ