ПРОДУКТИ

Shell Spirax S2 ALS 90

Опис на продуктот

Висококвалитетно масли за диференцијали со “Limited-Slip” својства. Shell Spirax S2 ALS 90 маслото е наменето за подмачкување на бројни типови на диференцијали со “Limited-Slip” својства. Спецификации: API GL-5 Limited Slip

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ