ПРОДУКТИ

Shell Helix HX5 15W-40

Опис на продуктот

Мултиградно моторно масло – помага во отстранување на нечистотиите од моторот. Го заштитува моторот од абење и ги неутрализира корозивните киселини за време на согорувањето. Високата неутрализирачка вредност (TBN) помага во заштита од корозија, спречува оштетување на моторот и го продолжува работниот век на моторот. Наменето за бензин, дизел и мотори на плин; прикладно и за биодизел и бензин/етанол мотори. Спецификации: API SN/CF;ACEA A3/B3

1L | 4L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ