ПРОДУКТИ

Omala S5 Wind 320

Опис на продуктот

Напредно потполно синтетичко масло на база на металоцен ПАО (mPAO) за турбини на ветерници кое овозможува врвни перформанси и при тешки работни услови. Иновативната формулација создадена да овозможи заштита на турбините на ветерниците, заштита од микроабење (micropitting), одржување на флуидноста при екстермни ниски температури и минимизирање на создавање на пена. Спецификации: NGC; Winergy; ZF Wind; Dalian Huarui Heavy Industries (DHHI); SANY Heavy Energy Machinery; Tianjin TEEK Transmission; Taiyuan Heavy Industry (TYHI); Envision; Suzion.

20

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ