ПРОДУКТИ

Shell Spirax S2 ATF AX

Опис на продуктот

Висококвалитетно масло за автоматска трансмисија, серво управувачи и хидраулика. Shell Spirax S2 ATF AX маслото е прилагодено за употреба во повеќе видови автомобили, тешко оптеретени автоматски менувачи, серво волани и хидраулични системи. Спецификации: Ford Mercon; MB 236.6; ZF TE-ML: 03D, 04D, 09, 11A, 14A; Voith 55.6335; MAN: 339 Tip Z1, 339 Tip V1, Renk, Allsion C4, Dexron IID.

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ