ПРОДУКТИ

Aeroshell oil SPORT PLUS 4

Опис на продуктот

AeroShell SPORT PLUS 4 е посебно развиено масло за клипни мотори ROTAX – лесна спортската авијација серија 912 и 914. Наменето е за употреба во сите климатски услови и овозможува целосен перформанс на моторот.Одобрено од :ROTAX specification RON 424

0,946

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ