ПРОДУКТИ

Rimula R6 MS 10W-40

Опис на продуктот

Shell Rimula R6 MS синтетичко моторно масло кое ја содржи најновата комбинација на ефикасни адитиви со сто овозможува врвна заштита на моторот и прилагодување на условите на работа. Моторно масло кое е наменето за Euro 4, Euro 5 мотори кои немаат (DPF) филтер и за Scania Euro 6 моторите. Спецификации: ACEA E7, E4; Deutz DQC IV-10; Iveco T3 E4; MAN M3277; MB 228.5; MTU категорија 3; Renault Trucks RXD; Scania LDF-2, LDF-3; Volvo VDS-3

209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ