ПРОДУКТИ

Shell Tellus S2 VA 46

Опис на продуктот

Хидраулично масло со високи перформанси кое содржи детергент, наменето за хидраулични системи кои имаат потреба од масла кои се емулгураат. Докажана технологија која овозможува заштита од абење врз база на цинк со одлични перформанси кај градежната и друга мобилна опрема. Спецификации и одобрувања од прозводителите на опрема: DIN 51524-3(HVLPD); ISO 11158 (HV); ASTM D6158 (HV); Bosch Rexroth RD 90220-01 (2011), ISO 32-68.

209

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ