ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30

Опис на продуктот

Потполно синтетичко масло. Го заштитува системот за емисиони гасови и помага филтерот за дизел честички (DPF) да остане чист. Shell-овата најнапредна Active Cleansing Technology осигурува заштита на моторот од абење и овозможува максимални перформанси на моторот. Заштеда на гориво до 1.7%. Спецификации: ACEA C3; API SN, MB одобрување 229.51, 229.31; BMW LL-04, GM dexos2TM; Chrysler MS-11106

1L | 4L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ