ПРОДУКТИ

Rimula R3 Turbo 15W-40

Опис на продуктот

Мултиградно моторно масло за дизел мотори на товарни возила кое овозможува врвна заштита на моторот во тешки работни услови. Го одржува моторот чист, го заштитува моторот од абење, стабилна вискозност на моторното масло при различни работни температури, а со тоа и ефикасност во работењето на моторот. Спецификации: Caterpillar ECF-1-A; Cummins CES 20076, 71; MACK EO-M, EO-M+; MAN 271, MB одобрување 228.1; Volvo VDS; API CH-4, CG-4, CF-4, CF, ACEA E2

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ