ПРОДУКТИ

Rimula R6 LME 5W-30

Опис на продуктот

Потполно синтетичко моторно масло кое активно го заштитува моторот, со најнова формулација на адитиви со ниска содржина на сулфатен пепел, фосфор и сулфур (Low- SAPS), која осигурува заштита на моторот од абење. Главните предности на ова моторно масло се контролата на издувни гасови, продолжените интервали на промена на маслото и намалена потрошувачка на гориво. Спецификации: ACEA E6, E7; Cummins CES 20077; Deutz DQC IV-10 LA; Iveco TLS E6; Mack EO-N; MB 228.51; Renualt Trucks RLD-2, Volvo VDS-3; Scania Low Ash.

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ