ПРОДУКТИ

Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100

Опис на продуктот

Специјално формулирано масло на база на високо рафинирани базни масла, создадено да овозможи високи перформанси на ротирачките вакум пумпи,има низок парен притисок и овозможува одлично подмачкување. Одличната отпорност на деградација и создавање на талог со што се  овозможува продолжување на интервалите на промена на масло, како и ефикасна заштита на внатрешните метални површини од абење и корозија. Го применуваат голем број на производители ширум светот. Спецификации и одобрувања: ISO 6743-3A-DVC

20, 209

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ