ПРОДУКТИ

Omala S2 GX 460

Опис на продуктот

Високо квалитетно масло збогатено со адитиви добиени од најновата технологија што го прават маслото отпорно на екстремни притисоци и да овозможува заштита и правилно подмачкување на оптоварени индустриски редуктори. Omala S2 GX има одлична отпорност на оксидација и топлинско оптеретување, успешно издржува температури и до 100°C и спречува формирање на наслаги што обезбедува подолг век на траење на производот. Подобрените перформанси на ова редукторско масло за заштита од абење и создавање на наслаги го продолжува работниот век на редукторот. Се препорачува за употреба во затворени единици на индустриска опрема и може да се користи за подмачкување на лежишта и други компоненти во системите за подмачкување на принцип на циркулација или прскање.Спецификации и одобрувања од производителите на опрема: ISO 12925-1 Type CKD (ISO 68 through 460);ISO 12925-1 Type CKC; DIN 51517-Part 3 CLP; ANSI AGMA 9005-F16; AIST (US Steel) No. 224 (ISO VG 68-460); Fives Cincinnati P-34 (ISO VG 680);Fives Cincinnati P-35 (ISO VG 460); Fives Cincinnati P-59 (ISO VG 320); Fives Cincinnati P-63 (ISO VG 68);Fives Cincinnati P-74 (ISO VG 220); Fives Cincinnati P-76 (ISO VG 100); Fives Cincinnati P-77 (ISO VG 150);Siemens AG;Shell Omala S2 GX 150,220,320,460 and 680 are approved by Siemens AG for use in Flender gearboxes.

20, 209

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ