ПРОДУКТИ

GADUS S5 V100 2

Опис на продуктот

Напредна повеќенамеска маст, која се состои од литиумов комплекс, синтетско базно масло, антиоксиданси, EP (екстемен притисок), AW ( антиабење) и AR ( антирѓосување) адитиви. Овој производ содржи специјален модификатор на триење, што ја прави погодна за употреба кај високобрзинските лагери и други делови. Температурен инетрвал на користење: -50°C до 150°C.

18

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ