ПРОДУКТИ

Rimula R2 Extra 20W-50

Опис на продуктот

Мултиградно моторно масло за дизел мотори кое овозможува активна заштита на мотори со поголема сила или турбополначи. Содржи 20% повеќе активни адитиви кои се прилагодуваат на поменливите условите на работа на моторот. Спецификации: API CF-4

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ