ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30

Опис на продуктот

Потполно синтетичко масло – Shell-овата најнова технологија за заштита на емисионите системи на возилата и помага филтерот за дизел честички (DPF) да остане чист.Shell-овата најнапредна Active Cleansing Technology осигурува заштита на моторот од абење и овозможува максимални перформанси на моторот. Заштеда на гориво до 2.6%. Спецификации: ACEA C2/C3, API SN, VW 504.00/507.00; MB одобрување 229.52,229.51,229.31; Fiat 9.55535-GS1, 9.55535-DS1; Porsche C30

1L | 4L | 55L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ