ПРОДУКТИ

Shell Spirax S3 AD 80W-90

Опис на продуктот

Високо квалитетно масло за диференцијали посебно наменето за возилата Mercedes-Benz. Shell Spirax S3 AD 80W-90 e ЕП масло кое содржи мултифункционални адитиви кои овозможуваат добра заштита од абење, има оксидациска стабилност и отпорност на рѓосување.Соодветен е за менувачи каде што моменталните услови на товар -брзина се екстремно тешки, како при средни и ниски брзини на мамузни запчаници, спирално закосени и хипоидни оски, при што овоможува продолжен интервал на замена на маслото. Спецификации: MB:235.20; MAN: 342 tip M2; ZF TE-ML: 05A, 07A,12Е, 16B, 17B, 19B, 21A; API:GL-5; MT-1; SAE J 2360

20L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ