ПРОДУКТИ

Aeroshell 64

Опис на продуктот

AeroShell маст 64 e составена од AeroShell маст 33 збогатена со 5% молибден дисулфид. Ги поседува засилените својства против абење и корозија на маста AeroShell 33 во која што е додаден EП (Еxtreme Pressure) адитив. Температурниот интервал на употреба е од -73°C до +121°C. Спецификации и одобрувања: COMAC Approved to QPL-CMS-OL-311; Approved MIL-G-21164D (US); Approved DEF STAN91-57; Equivalent DCSEA 353/A (French); NATO CodeG-353; Joint Service Designation XG-276.

3 kg.

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ