ПРОДУКТИ

Shell Spirax S3 G 80W

Опис на продуктот

Високо квалитетно масло за трансмисија и менувачи, посебно наменето за возилата на Mercedes-Benz и други OEM. Shell Spirax S3 G 80W е долготрајно масло дизајнирано да даде нови бенефити на подобрено ниво на перфроманс за да ги задоволи идните побарувања на менувачите. Специјално општимизирано минерално базно масло и нови адитиви го подобруваат подмачкувањето на целиот систем на управување и овозможува продолжен интервал на замена. Масло со високи перформанси за MB и други EOM. Спецификации: Mercedes Benz:235.5; MAN:341 Tip E2, 341 Tip Z2; ZF TE-ML: 02B, 17A; Eaton; Isuzu; API:GL-4; Mercedes Benz 235.1

209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ