ПРОДУКТИ

Shell Advance 4T Ultra SAE 10W-40

Опис на продуктот

Врвно потполно синтетично моторно масло за 4-тактни мотори. API SL; JASO MA; Ducati; KTM

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ