ПРОДУКТИ

Shell Advance 4T AX7 15W-50

Опис на продуктот

Високо квалитетно синтетичко моторно масло за 4-тактни мотори. API SL; JASO MA

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ