ПРОДУКТИ

Shell Spirax S6 GXME 75W-80

Опис на продуктот

Премиум по синтетичка технологија, горивно ефикасно масло за мануелна трансмисија и менувачи.Shell Spirax S6 GXME 75W-80 е уникатно масло кое е горивно-ефикасно, дизајнирано за подолг живот на менувачите за да обезбеди ултимативен перформанс и заштита при тоа исполнувајќи ги моменталните и идните побарувања на менувачите од тешко оптоварени возила. Специјално формулирано со комплетно синтетичко базно масло и нов пакет на адитиви за подобрено подмачкување и продолжен век на траење на опремата. Спецификации: API GL-4; MAN 341 Tip Z4, 341 E3; ZF TE-ML 01L, 02L, 16K; Volvo Transmission 97307.

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ