ПРОДУКТИ

Rimula R5 E 10W-40

Опис на продуктот

Синтетичко моторно масло за тешко оптоварени дизел мотори кое ја содржи најсовремената технологија на високоефикасни адитиви. Употребата на синтетички адитиви во формулацијата овозможува: смалување на потришувачката на гориво, изворедно го чисти моторот, постојана вискозност и одлична заштита од абење. Наменето за понови машини кои не поседуваат DPF филтер. Спецификации: Cummins CES 20078 , 77, 76, 72, 71; MACK EO-M, EO-M+; MAN 3275-1, MB 228.3; Renault Trucks RLD-2; Volvo VDS-3, VDS-2; API CI-4, CH-4,; ACEA E7, E5, E3, Globaln DHD-1

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ