ПРОДУКТИ

Shell Turbo S4 GX 32

Опис на продуктот

Shell Turbo S4 GX високо квалитетни турбински масла создадени со GTL (Gas-To-Liquid) технологијата со цел да овозможи високи перформанси на турбинските системи од најновата генерација. Дизајнирано да овозможи одлична заштита на турбинскиот систем и максимална ефикасност и при најтешки работни услови заштитувајќи го од абење и создавање наслаги. Се препорачува за турбини на пареа, плин и комбинирани. Спецификации и одобрувања од производителите на опрема: ASTM 4304-13 Type I,II & III; GB(China) 11120-2011, L-TSE, L-TGE и L-TGSE; DIN 51515 Part 1 L-TDP & Part 2 L-TGP, 51524-2-HLP; JIS K 2213:2006 Type 2; ISO 8068:2006 L-TGF, 8068:2006 L-TGSE; Shell Turbo S4 GXе одобрен од Siemens Power Generation, спецификација TLV 9013 04 и TLV 9013 05; General Electric GEK 32568K, 46506e, 28143b, 101941a, 107395a и 120498; Alstom HTGD 90117 V 0001 AA; Dresser Rand 003-406-001 Type I и III, Westinghouse 21 TO591 и 55125Z3 and Eng Spec_DP21T-00000443; Solar ES 9-224Y Class II; MAN D&T SE TED 10000494596; Shell Turbo S4 GX 32 ја исполнува спецификацијата на Elliott Turbo-machinery X-18-0004; Shell Turbo S4 GX ги исполнува Siemens Turbo-machinery спецификации 1CW0047915, WN80003798,и репорт 65/0027; Shell Turbo S4 GX ги исполнува барањата на Siemens Finspong MAT 812109;GE Oil and Gas-спецификација ITN52220.04; ANSALDO TG02-0171-E00000/B.

209

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ