ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra Professional AF 5W-30

Опис на продуктот

Синтетичко моторно масло создадено да ги задоволи потребите на модерните мотори, вклучувајќи го Ford и возила кои ги имаат следниве спецификации: API SL; ACEA A5/B5, Ford WSS-M2C913-C. Shell и Ford имаат одлична соработка на локално ниво во многу држави, а во Индија и САД Shell е главни добавувач за моторно масло на возилата на Ford. Дополнителни спецификации: WSS-M2C913-D; Jaguar i Land Rover STJLR.03.5003

1L | 5L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ