ПРОДУКТИ

Shell Rumula R5 E

Rimula R5 M 10W-40

Опис на продуктот

Синтетичко моторно масло за оптоварени дизел мотори. Shell Rimula R5 M – моторно масло кое ја содржи најсовремената технологија на високоефикасно адитиви. Силата на заштитата е дополнително зајакната со употребата на синтетички базни масла кои го појачуваат ефектот на делување на адитивите во различни услови на возење и проделжена замена на масло. Спецификации: ACEA E4; ги задоволува потребите на IVECO T3 E4; MAN M3277; MB 228.5

209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ