ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-20

Опис на продуктот

Моторно масло кое е дизајнирано да ги исполни барањата на одредени мотори со високи перформанси, вклучувајќи ги Audi и VW и мотори кои ја имаат спецификацијата ACEA C3. Со бројни тестови докажано ги исполнива спецификациите: C3; VW 504.00/507.00

209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ