ПРОДУКТИ

Shell Corena S2 P 68

Опис на продуктот

Копресорско масло со подолг работен век и намалена потреба за постојано одржување на клипните воздушни компресори. Shell Corena S2 P помага во одржување на чистотата во компресорот, така што намалува создавање на јаглеродни наслаги и до 35% од дозволените граници на индустриските стандарди. Овозможува одлична заштита од абење и корозија во текот на работниот процес и во состојба на мирување на компресорот. Погодно и за употреба кај компресори каде температурата на излезниот воздух е и до 220°C. Спецификации и одобрувања од производители на опрема: ISO 6743-3A-L DAA нормално оптеретување; DIN 51506 VBL.

20, 209

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ