ПРОДУКТИ

Shell Spirax S4 ATF HDX

Опис на продуктот

Mасло направено со напредна синтетитчка технологија за автоматски менувачи на тешко оптоварени машини.Shell Spirax S4 ATF HDX е масло со супериорен квалитет подобен за широк дијапазон на тешко оптоварени транспортни и лесни возила. Базирано на синтетитчки флуид, Spirax S4 ATF HDX e масло со ултимативен перформанс кое овозможува продолжени интервалите на промена дури и во најтешките услови на работа. Спецификации: ZF TE-ML 03D, 04D, 14B, 16L, 17C; MAN:339 Tip Z2, 339 Tip V2; Mercedes Benz 236.9; Voith 55.6336.XX; Volvo 97431:39; ги исполнува барањата на Ford Mercon; General Motors Dexron IIIG, Allsion C4.

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ