ПРОДУКТИ

Aeroshell grease 14

Опис на продуктот

AeroShell маст 14 повеќе наменска маст за хеликоптери произведена од минерално масло и калциумов сапун која овозмжува одлична заштита од оксидација и корозија. Температурниот интервал на употреба е од -54°C до +93°C. Спецификации и одобрувања: U.S. : Approved MIL-G-25537C; British: Approved DEF STAN 91-51; NATO Code: G-366; Joint Service Designation: XG-284

3 kg.

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ