ПРОДУКТИ

Shell Spirax S4 CX 10W

Опис на продуктот

Висококвалитетно трансмисионо и хидраулично масло особено наменето за оптоварени машини кои вршат теренска работа. Shell Spirax S4 CX 10W е дизајнирано да обезбеди безпрекорна работа и максимална сигурност на опремата.Shell Spirax S4 CX 10W ги исполнува побарувањата на модерните трансмисии, кочници потопени во масло и хидраулични системи со кои се опремени тешко оптоварените теренски возила. Спецификации: Caterpillar Tractor TO-4; ZF TE-ML 03C; Allison C-4.

209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ