ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra Professional AP-L 5W-30

Опис на продуктот

Потполно синтетичко масло, специјално формулирано и прилагодено да ги задоволи потребите на одредени мотори со високи перформанси, вклучувајќи ги и моторите на Peugeot, Citroen и Fiat односно за моторите кои ја имаат спецификацијата ACEA C2; Shell е добавувач за многу PSA сервиси во целиот свет, посебно во Европа и Индија. Ги исполнува следниве спецификации: PSA B71 2290; Iveco 18-1811 Sp.SC1.

1L | 5L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ