ПРОДУКТИ

Omala S4 WE 320

Опис на продуктот

Синтетичко редукторско масло на база на полиалкилен гликол (PAG) најнова формулација на Shell за да обезбеди продолжен век на траење на маслото и одлична заштита на индустриските црвести редуктори кои се со високи оптеретувања при екстремни температури. Има добри перформанси при ниски температури што го прави идеално за користење и во турбините на ветерниците (тешко достапни локации), односно има широка примена за сите редукторски системи кои имаат потреба од масло со продолжен интервал на промена. Shell Omala S4 WE содржи полиалкилен гликол и не е компатибилно со минералните масла и со многу синтетички масла. Спецификации и одобрувања од производители на опрема: DIN 51517-3 (CLP); Bonfiglioli

20

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ