ПРОДУКТИ

Gadus S2 V100 2

Опис на продуктот

Маст за општа намена која содржи литиум хидроксистеаратов сапун со што овозможува заштита од оксидација, абење и ‘рѓосување. Погодна е за употреба и при ниски температури. Температурни интервали на користење: -25°C до 130°C.

18, 180

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ