ПРОДУКТИ

Shell Spirax S1 ATF TASA

Опис на продуктот

Квалитетно масло Тип А, Suffix A флиуд наменет за автоматски менувачи и хидраулика. Shell Spirax S1 ATF TASA е високо квалитетно масло за автомобилски менувачи, серво управувачи и хидраулика најчесто користено во градежните машини кои работат во тешки теренски услови. Спецификации: General Motors Tип A Sufix A

209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ