ПРОДУКТИ

Rimula R6 LM 10W-40

Опис на продуктот

Потполно синтетичко моторно масло кое активно го заштитува моторот, со најнова формулација на адитиви со ниска содржина на сулфатен пепел, фосфор и сулфур (Low- SAPS), која осигурува заштита на моторот од абење. Спецификации: ACEA E6, E7; API CI-4; CH-4, CG-4, CF-4, CF; Caterpillar ECF-1-A; Cummins CES 20077,72,71; DAF ја исполнува ACEA E6; Deutz DQC IV-10 LA; JASO DH-2; MACK EO-N, MAN 3477, MAN 3271-1; MB 228.51,226.9; MTU категорија 3.1; Renault Trucks RLD-2; Volvo VDS-3,CNG.

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ